Bukowskis nya chef i Malmö är senior i branschen

Bukowskis fortsätter sitt arbete med att säkerställa kvalitet och har under året drivit ett aktivt förändringsarbete på alla lokala kontor runt om i landet och även i Finland. I Skåne tillträder en ny chef för inlämningen i Vera Lind, som de senaste åren haft ansvar för Stockholms Auktionsverks verksamhet både som verksamhetschef för hela Skåne, samt kontoret i Malmö.

När Maria Granfelt som varit ansvarig för Bukowskis inlämning i Malmö under hela 20 år slutar i slutet på september, så kliver en annan senior person i auktionsbranschen in och axlar ansvaret för att fortsatt driva Bukowskis verksamhet i Skåne.

Jag har jobbat i branschen under många år nu och känner många kunder och handlare väl och att få hälsa dem välkomna till den marknadsledande aktören känns fantastiskt roligt och jag ser mycket fram emot att tillsammans med teamet i Malmö och Stockholm fortsatt driva en framgångsrik verksamhet i Skåne, säger Vera Lind ny chef för enheten i Malmö.

Vera Lind tillträder sin roll den 2 september och i ett skede där många kunder är tillbaka efter sommarens ledighet och nu besöker kontoret på Carlsgatan för att inför försäljning få sina föremål värderade, samt hämta ut föremål köpta på kvalitetsauktioner online eller på slag och tema auktioner.

Bukowskis har uppvisat fin lönsamhet och tillväxt de senaste åren och så även i Skåne regionen. Jag är mycket glad över att få välkomna Vera Lind till oss och fortsatt utveckla vår affär och möta våra kunder med kvalitetsauktioner online, samt olika lokala tillställningar i samband med höstens stora slagauktioner, säger Louise Arén VD Bukowskis.