Kan inte nå servern

Fashion – auktion online 26–27 mars

Vårens stora modeauktion på Bukowskis är tillbaka!

Visning: 22–25 mars på Bukowskis Berzelii Park 1 i Stockholm. Öppet: tors–fre 11–18, lör-sön 11–17.
Auktion online: 26–27 mars.

Till katalogen >
Bukowskis efterlängtade modeauktion Fashion är tillbaka med ett nytt kurerat och handplockat urval med det bästa av vintage-fashion från de mest eftersökta designers. Det exklusiva urvalet innehåller ikoniska väskor och accessoarer från de mest prestigefyllda internationella modehusen, såsom Hermès, Chanel, Louis Vuitton, Céline och Chloé.

Bukowskis kan även presentera en större samling om hela 70 stycken vintage-sjalar från Hermès, inlämnade från samma internationella samlare som sålde delar av sin samling under höstens auktion. Unika, sällsynta och hållbara objekt som känns lika moderiktiga att bära nu som då de designades.

"Jag är oerhört entusiastisk över vad vårens auktion har att bjuda på, då utbudet är mer kurerat än någonsin och innehåller rariteter som även framåt kommer betinga ett högt andrahandsvärde", säger Johanna Fock, specialist fashion, Bukowskis.

Handla hållbart är en av de värderingar som hålls högt idag, där Bukowskis genom auktionen uppmuntrar till att skapa en personlig stil där konsumtion är underbyggd av kvalitet och fantastiskt hantverk.

Marcus Nilsson
Stockholm
Marcus Nilsson
Specialist Fashion
+46 (0)739 17 04 44
Johanna Fock
Stockholm
Johanna Fock
Specialist Fashion
+46 (0)708 92 19 74


Vintage-highlights från auktionen: