Kan inte nå servern

Succé för Madeleine Pyk och utställningen "Drömmen om att flyga" – Hälften av verken sålda


Succé för Madeleine Pyk - Drömmen om att flyga

Intresset för Madeleine Pyk har varit enormt sedan öppningen för bara en vecka sedan med hälften av alla verk sålda. Många har besökt utställningen som i den vackra försommaren ramas in av ett blomstrande Berzelii Park.

Detta är den största utställningen Madeleine Pyk någonsin gjort och jag hoppas att fler tar tillfället i akt att se denna magnifika och innehållsrika sommarutställning. Det är unikt och oerhört roligt att vi efter bara en veckas utställning redan sålt hälften av alla verk, det visar på konstnärens otroliga popularitet och dragningskraft, säger Lena Rydén, specialist modern konst.

Efterfrågan på Madeleine Pyks skulpturer har även aktualiserats efter ett längre inslag i TV4 Nyhetsmorgon där tittarna fick följa med Madeleine in i hennes ateljé. Bukowskis är därför glada att kunna presentera ett urval av dessa skulpturer i visningen, som också kommer finnas till försäljning.

Madeleine beskriver själv skulpturerna som ett utryck för trolleri. Hon ser människor och leksaker som sedan lagras i hennes minne och förkroppsligas i dessa lekfulla skulpturer. Skulpturerna kommer att kosta från 10 000kr och uppåt.

Hos publiken är hon älskad som få och med tanke på hur många hem som har en målning av Madeleine Pyk på väggen är det relativt få som kommer ut till försäljning på en andrahandsmarknad. Ägarna har en personlig relation till dessa verk, med sina personliga berättelser, som gör att det är svårt att skiljas från dem. Missa inte chansen att förvärva ett verk av Madeleine Pyk, från en tid där hon står på höjden av sin karriär.

Välkommen att besöka visningen som är öppen fram till söndagen den 16 augusti. Har du inte möjlighet att komma personligen bjuder vi här på en visning i 360°>

Samtliga verk säljs till fasta priser med start den 25 juni.

Besök utställningen hos Bukowskis
Berzelii Park 1, 26 juni – 16 augusti
Måndag–fredag kl 11–16.

Extra helgöppet: 15–16 augusti, kl 11–16.

Utforska katalogen>


För prisförfrågningar eller mer information om ett specifikt verk, vänligen kontakta:


Henning Hummerdahl
Henning Hummerdahl
Madeleine Pyks representant
+46 (0)703 12 00 96
Lena Rydén
Stockholm
Lena Rydén
Chef konst, specialist modern och klassisk konst
+46 (0)707 78 35 71
Amanda Wahrgren
Stockholm
Amanda Wahrgren
Specialist modern konst, grafik
+46 (0)702 53 14 89