Ei yhteyttä palvelimeen

Vacancies at Bukowskis


Bukowskis Malmö söker värderare

Tjänst som föremålsgeneralist


Vi söker nu en värderare till inlämningen på Bukowskis i Malmö. Du är vårt ansikte utåt och kommer att arbeta med att hjälpa våra kunder i inlämningen, på telefon eller via e-mail. I det dagliga arbetet ska Du bedöma, värdera, katalogisera, skriva konditionsrapporter samt märka upp föremål för försäljning på auktion. Arbetet kräver att Du är generalist, som snabbt kan göra vederhäftiga bedömningar om utropspris och kvalitet inom flertalet föremålskategorier.
Har du en Fil kand. inom Konstvetenskap alt. gått på Föremålsantikvariska programmet eller liknande ser vi detta som en merit. Du har erfarenhet som värderare eller erfarenhet från likvärdig verksamhet i minst 3 år eller mer. Som person är Du strukturerad, kommunikativ, driven och social. Du har helhetssyn och service som ledord. Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav, språkkunskaper utöver detta är meriterande. Du har B-körkort.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst, start enligt överenskommelse. Lördagsarbete samt kvällstid förekommer i denna befattning.


Bukowskis ligger i fina lokaler på Carlsgatan 54 i Malmö. Vi har kollektivavtal med Unionen. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Chef för inlämningen Malmö, Maria Granström, på 073-9400809. Vi går igenom ansökningarna kontinuerligt, skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 mars. Varmt välkommen med din ansökan via e-mail till: maria.granstrom@bukowskis.com. Märk ämnesraden med ”Värderare Malmö".


Bukowskis söker extra Fotografer till Malmö

Vi söker extra fotograf som kan arbeta vid behov med fotografering i vårt flöde av auktionsföremål som ska säljas på Bukowskis. Tjänsterna innebär att du ansvarar för att ta fram bilder med hög bildkvalitet och som på bästa sätt presenterar föremålet och dess skick. Arbetet sker enligt uppsatta mallar och rutiner enligt Bukowskis gällande bildspråk. Tjänsterna är vid behov och per timme vilket innebär att man bör kunna hoppa in med kort varsel.
Som person är Du strukturerad, kommunikativ och driven, social, har helhetssyn, god samarbetsförmåga och har service som ledord. Du är flexibel och har förmåga att snabbt ställa om. Arbetstempot är högt och Du måste kunna arbeta snabbt och noggrant under tidspress. För oss är det en merit att Du har ett genuint intresse för våra föremålstyper.


Vi ser gärna att Du har god erfarenhet av fotografering och bildhantering. Meriterande är erfarenhet av produktfoto och bildredigering i Adobe Photoshop. Du kommer att fotografera allt från det minsta lilla guldring till stora barockskåp. Det innebär att Du behöver ha god fysik och inte vara rädd för att ta i.
Bukowskis lokaler ligger på Carlsgatan 54, i Malmö. Tjänsten är på visstid och vid behov på vardagar.

Vi har kollektivavtal med Unionen.
Välkommen med din ansökan där du kort berättar vad du gjort tidigare i ett CV och varför du vill jobba hos oss till maria.granstrom@bukowskis.com. Märk ämnesraden Fotograf Malmö.

Inför rekryteringsarbetet har vi gjort ett urval av rekryteringskanaler och undanber oss därför samtal eller mejl från säljare och rekryteringsföretag.


Praktikant på marknadsavdelningen

Bli en del av Bukowskis marknadsteam. Vi söker en praktikant för att stötta och avlasta ett flertal funktioner på marknadsavdelningen, primärt på eventavdelningen.

– Assistera Event-avdelningen med att skapa upplevelser av hög kvalitet i samband med utställningar, samarbeten och auktioner.
– Beställningar och kontakter med leverantörer
– Offerter till såväl produktioner inhouse som externt
– Medverka vid byggandet av utställningar och visningar
– Delta på auktionerna genom att administrera telefonbud till köpare över hela världen
Önskade kvalifikationer
– Vi ser gärna att praktiken sker i anslutning till relevant utbildning inom kommunikation, event och/eller kultur.
– Kunna prioritera arbetsuppgifter.
– Social kompetens och god samarbetsförmåga.
– Strukturerad och noggrann.
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Praktiken är obetald och sker som en del av någon form av utbildning inom marknadskommunikation. Tjänsten är huvudsakligen placerad på vårt huvudkontor i Västberga, Stockholm. Ansök så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Skicka CV samt personligt brev till irina.nirland@bukowskis.com.