Tarjoaminen vasarahuutokaupassa on helppoa

valitse vaihtoehto, joka sopii sinulle parhaiten!

1. Puhelintarjous 2. Online live-tarjous
3. Ostomääräys
4. Tarjous salissa

Lue lisää ja rekisteröidy

Taide Grafiikka
32151
Ikkeisai Yoshiiku ga
(1833-1904)

YOSHIIKU ga, IKKESAI, tillskriven. Träsnitt, 1800-talets senare hälft.

Allvarsam man. Bladstrl. 37 x 25

Smärre slitage, enstaka fläckar, kantskador, mjuka veck.

Jälleenmyyntikorvaus: Ei
Sijainti:
Lisätietoja

Ett dramatiskt motiv. I förgrunden ser vi en stridslysten samuraj, troligtvis på väg att begå seppuku. Bredvid honom ligger hans skriftdon och penna. I bakgrunden lyser månen upp en stad och en flod, troligen Osaka och floden Youdo.

Träsnitten som bildframställande metod har en lång historia, och har i synnerhet haft sin storhetsperiod i Japan. Här började träsnitten tillverkas tidigt, men slog igenom på bred front först under 1700-talets senare hälft.

Dessa träsnitt, eller Ukiyo-e, på Japanska, är bilder som visar den s.k. ”förbiflytande världen”, den konst- och kulturvärld som var intimt förbunden med storstadskultur, främst den som fanns i Edo, Tokyo.

Bildernas motiv uppvisar berömda människor, skådespelare och skönheter, men också naturbilder, samt bilder med erotiska inslag. Vissa bilder skapades för att marknadsföra kabukiföreställningar och andra för att användas som omslagspapper till keramik.

Träsnitten har en säregen estetik. De är direkta, enkelt stiliserade och sällan överarbetade. Motiven är fyllda med stor dramatik men är samtidigt förunderligt stilla. Kombinationer som skänker träsnitten en livslång hållbarhet.

Tietoa ostamisesta
Mitä kuljetus maksaa?

Paketointi ja vakuutus

Kaikki lähetettävät esineet ovat vakuutettuja sekä huolellisesti ja tarkoituksenmukaisesti pakattuja uniikin esineesi suojaamiseksi.

Miten tilaan kuljetuksen?

Huutokaupan voittamisen jälkeen tilaat kuljetuksen Omat Sivut –osiosta.

Milloin esineeni toimitetaan?

Tilauksesi käsitellään 1-2 päivän kuluttua kuljetusmaksun suorittamisesta. Saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun pakettisi lähtee Bukowskilta.
Huomaathan, että kotiinkuljetuksen voi tilata vain siihen osoitteeseen, jonka olet antanut laskutusosoitteeksesi, kun maksu suoritetaan Klarnan kautta.

Huutokauppa päättyi
Onko sinulla vastaava esine jonka haluat arvioituttaa? Pohjoismaiden korkeimmat loppuhinnat meidän kauttamme myytäessä. Ota meihin yhteyttä.
Lähtöhinta
1 800 SEK
Huutokauppa on päättynyt.