No connection to server

Icons & accessories E154

Icons & Accessories

Viewing 30 March – 2 April at NK in Stockholm. Online auction until 4 April

To the sale >.

Nu är vårsolen här och med den följer Bukowskis uppmärksammade modeauktion - ”Icons & Accessories”. En auktion med fokus på stil, hållbarhet och kvalitet inom ett exklusivt modesegment - handplockat och kurerat av Bukowskis erfarna modespecialister Malin Sveholm, Johanna Fock och Marcus Nilsson.

- Min livslånga fascination för vintage handlar om de unika historier som dessa objekt bär på. Alltifrån ursprungsidén i formgivningen av en väska till vem som tidigare ägt en specifik accessoar, säger Malin Sveholm

Auktionen som går live på bukowskis.com den 24 mars och avslutas den 4 april, innehåller ikoniska väskor och accessoarer från de mest prestigefyllda internationella modehusen, så som Hermès, Chanel, Louis Vuitton, Céline och Chloé. En omfattande samling bijouterier från Chanel och en brosch från 1959 av Christian Dior är exempel på några av auktionens höjdpunkter, tillsammans med ett urval av de mest eftersökta sidenscarves från Hermès i vårens sprakande färgskala.

Objekten i denna spännande auktion går i samklang med många av de värderingar som hålls högt idag - att skapa en personlig stil där konsumtion är underbyggt av kvalitet, hantverk, återbruk och där en god investering är i fokus.

- Jag är oerhört entusiastisk över vad vårens auktion har att bjuda på, då utbudet är större och mer dynamiskt än någonsin. Det handlar om föremål som du kan behålla livet ut men som likväl genererar ett högt andrahandsvärde vid en eventuell försäljning, säger Johanna Fock

Contact:

Johanna Fock
Stockholm
Johanna Fock
Specialist Fashion
+46 (0)708 92 19 74
Marcus Nilsson
Stockholm
Marcus Nilsson
Specialist Fashion
+46 (0)739 17 04 44