Kan inte nå servern

"Blåklintsstigen"

Verk av Martin Wickström på Contemporary Art & Design

Martin Wickström hör till de konstnärer som i postmodernistisk tradition frimodigt lånar och inspireras av populärkulturens och reklamens uttryck, vilka han blandar med popkonst och fotorealism. Målningen ”Blåklintsstigen” från 2011 ingår i en serie målningar som spänner över flera års produktion. Dessa populära målningar fångar ljusspelet på husfasader, från folkhemmets förorter till storstäder som New York City. Färgerna är alltid kraftfulla, utsnittet är skarpt och måleriet perfekt.

Den aktuella målningen ”Blåklintsstigen” av Martin Wickström kommer att säljas på Contemporary Art & Design den 17 juni och visas 11–15 juni på Berzelii Park 1 i Stockholm.

Eftersökes: Samtida konst

Bukowskis ser en ökad efterfrågan på samtida konst. Vi har ett stort internationellt nätverk och får återkommande förtroende att förmedla betydande konst, design och hela samlingar. Genom tryckta kataloger och omfattande marknadsföring når vi ut till kunder både i Sverige och internationellt. Vi hjälper dig att sälja till marknadens bästa priser under vårt jubileumsår.

Kontakta våra specialister:


Karin Aringer
Stockholm
Karin Aringer
Specialist fotografi och samtida konst
+46 (0)702 63 70 57