No connection to server
1343291

BlundLund .CO.,LTD

(Sweden, Born 2010)
Blundlund .co.,ltd, signed and dated 2018 on verso.
Blundlund .co.,ltd, signed and dated 2018 on verso.
Blundlund .co.,ltd, signed and dated 2018 on verso.

BlundLund .CO.,LTD, signed and dated 2018 on verso.

"Not Yet Tips & Dots". Duk 180 x 139.5 cm.

Droit de suite: Yes
Location: Bukowskis, Berzelii Park 1, Stockholm

The works can be seen at Bukowskis, Berzelii Park 1, 15 - 18 September, Wednesday - Friday 11 am – 5 pm, Saturday 11 am – 3 pm.

*Collect your purchase
Bukowskis Västberga allé 3, from 24 September

Related content

BLUNDLUND.CO.,LTD grundades 2012 av Moa Bartling och Sebastian Bacigalupe, förr agerade de enskilt som konstnärer och designers men idag är det BLUNDLUND.CO.,LTD avsändaren. Studion står för ett gränslöst skapande där de producerar konst som trotsar rådande konventioner och transformerar föremål och motiv vi är vana vid till kulturella uttryck som triggar till tankar.

Auktionens verk är skapat i ett samarbete med Asus och Intel.
"Inspirerade av mod och ASUS historia har BLUNDLUND.CO.,LTD skapat en utställning som har i uppgift att få betraktaren att ifrågasätta. Utställningen innehåller utöver en exklusiv BLUNDLUND.CO.,LTD / Zenbook S stora canvasdukar målade med akryl, målade skulpturer - samt att Johan Antoni från JAM står för musiken. Johan har varit ett nav inom Stockholms elektroniska musikscen i två decennier och i kombination med de visuella intrycken kommer deltagare och musik skapa en unik symbiotisk konstupplevelse."

BLUNDLUND.CO.,LTD jobbar med en idé om att vi lever i en värld och tid där vi tar saker för givet. Problematisering huruvida nuet är det intressanta eller om det är mot framtiden vi ska sträva. Det handlar om att aldrig sluta utvecklas, om att alltid bli bättre och att aldrig ge upp, vilket går i linje med ASUS ledord 'In Search of Incredible' som innebär att vara passionerad om teknologi och driven av innovation.

"Punken är en av våra viktigaste inspirationskällor, både kreativt och i hur vi lever. Det finns en överenskommelse om att vi skapar en värld som inspireras av ASUS, men där vi agerar oberoende för att nå ett intressant resultat. Att allt kan göras själv och att inga förkunskaper behövs. Det skapar en hängivenhet och ärlighet som sällan syns i bolagssammanhang."

Purchasing info
Contact
Louise Wrede
Stockholm
Louise Wrede
Specialist Contemporary Art
+46 (0)739 40 08 19

Customer service
Please contact Customer Support for inquiries regarding transport, payment and other questions.

Sweden
Telephone hours: mon - fri 9 am - 5 pm
+46 8-614 08 00

Finland
Telephone hours: mon - fri 9 am - 1 pm
+358-9-668 91 10

Customer Service
What will the transport cost?

Packaging and insurance

All items sent from Bukowskis are fully insured and carefully inserted in discreet packaging to protect your unique item.

How do I book a transport?

After winning an auction, order your transport on My Pages

When will my item be delivered?

Your order will be prepared within 1-2 days after the transport is paid. You will receive a message by mail, text or phone when your item is on its way. Please note, when making payment via Klarna, that the address for home delivery must be the same as your invoicing address.

Auction closes
3 days 19 hours
Current bid
10 000
S
E
K
986
E
U
R
1 161
USD
Estimate
40 000 SEK
Accepted minimum price is not met
SEK
Place maximum bid. Your bid must be at least 10 500 SEK. Read more.
Bid history (1 bids)
1
Sep 13 6:39 PM
10 000 SEK
All times are in CEST