Vacancies at Bukowskis

Bukowskis söker operativ platschef med placering i Västberga (Stockholm)

Bukowskis är Nordens ledande auktionshus och har i snart 150 år erbjudit kvalitetsauktioner till säljare och köpare över hela världen.

Vi söker nu en operativ platschef till vår online verksamhet i Västberga. Du är ansvarig för intagshantering, operations och service mot kund. I ditt arbete ingår primärt att driva den dagliga verksamheten genom att leda och säkerställa operativa aktiviteter och processer så att intag, utlämning, logistik, transport och en hög volym av föremål tillsammans levererar en optimal kundupplevelse.

Som person är Du mycket driven, strukturerad, resultatorienterad och kommunikativ. Du är social och trivs i en miljö med högt tempo. Du är prestigelös och kan hantera allehanda arbetsuppgifter och situationer.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att jobba resultatdrivet, som tidigare axlat ett omfattande personalansvar och som uppskattar att jobba operativt. Vi ser vidare att du har omfattande kunskap ifrån e-handeln och stor förståelse för intagshantering, service, logistik, transport, fotografi mm. Koncernens gemensamma språk är svenska och engelska och vi ser att du behärskar dessa språk i både tal och skrift. Du har minst B-körkort.

Denna tjänst har placering på vårt kontor i Västberga. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Vi har kollektivavtal. Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan med ett personligt brev och CV snarast, dock senast den 6 november.

Varmt välkommen med din ansökan till louise.aren@bukowskis.com.Inför rekryteringsarbetet har vi gjort ett urval av rekryteringskanaler och undanber oss därför samtal eller mejl från säljare och rekryteringsföretag.