Vacancies

Vi söker produktionsledare till Marknadsenheten

100% tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning. Tillträde omgående.

Målet med ditt arbete är att effektivt driva produktionen inom vår in house-byrå för att säkerställa att all produktion sker i rätt tid till rätt pris och med god kvalitet. Du har tidigare arbetat på en byrå eller internt på en marknadsavdelning i denna position. Arbetstempot är högt större delen av året och det kräver att du har professionell erfarenhet av produktionsledning av marknadsföringsinsatser för att korrekt beräkna tidsåtgång och hur du hittar rätt leverantör till produktionen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper eftersom vi är en liten arbetsgrupp där alla är beroende av varandra. Du kommer också att samarbeta mycket med övrig personal i huset. Därför behöver du vara en både ansvarsfull och prestigelös lagspelare.

KRAV PÅ ARBETSLIVSERFARENHET
* Tjänsten kräver minst två års dokumenterad erfarenhet av produktionsledning av både print och digital produktion av marknadsföringsmaterial.
* Uppdaterad kunskap om förutsättningarna för print och digital produktion
* Goda kunskaper inom Microsoft Office. Erfarenhet av Basecamp och andra planeringsverktyg är en fördel.
* Du talar flytande svenska och engelska i skrift och tal.
* Kunskap inom och intresse för flera av de segment vi förmedlar; konst, antikviteter, design, inredning och fashion är en fördel.

EGENSKAPER
* Stresstålig
* God samarbetsförmåga
* God förmåga till både överblick och detaljstyrning
* Strukturerad
* Analytisk

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar dagligen för att produktionen löper smidigt enligt tidplan och budget i nära samarbete med dina kollegor och med externa leverantörer. Vi producerar allt från skyltning, förpackningsmaterial, trycksaker, digital och tryckt annonsering, affischer, nyhetsbrev, webb, fotograferingar mm.

Du är van att ta in offerter för att uppnå bästa kvalitet för bästa pris. I tjänsten ingår också att planera och organisera produktion som fotograferingar, filmproduktion etc. på uppdrag av marknadschef. Detta innebär i praktiken exempelvis att boka lokaler, fotograf, transport, avstämning säkerhet, kontroll av försäkringar och dylikt.

Större trycksaksproduktioner och annonseringsinsatser planeras tillsammans med marknadschef. Du upprättar därefter produktionsplaner utifrån uppsatt budget och tidplan samt bokar in överenskommen annonsering.

Du ansvarar även för att administrera Bukowskis externa kurser.

Personal- och budgetansvar ingår inte utan faller på marknadschef. Däremot uppföljning av att fastställd budget hålls inom planerade ramar för projekt.

Ansökningstid: 20/3-7/4 2017

Tjänsten är placerad på Bukowskis kontor i Västberga och du rapporterar till Marknadschef. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser gärna att du ansöker snarast, dock senast 7/4. Bifoga personligt brev och cv.

Varmt välkommen med din ansökan via mail till Marknadschef Lovisa Lönnebo lovisa.lonnebo@bukowskis.com

Vi SÖKER FOTOGRAF TILL VÅRT AUKTIONSHUS I GÖTEBORG

Vi söker fotograf som kan hoppa in vid behov. Möjlighet till heltidsvikariat finns.

Du är utbildad inom fotografering och bildhantering. Du är ansvarsfull och kan arbeta flexibelt både självständigt och i team. Arbetet kan vara fysiskt utmanande. Du bör ha intresse för våra föremålstyper och gärna tidigare erfarenhet av produktfoto och studiofoto. Vi ser gärna också att du är flexibel och har förmåga att snabbt ställa om efter givna förutsättningar.

Välkommen med din ansökan där du berättar kort vad du gjort tidigare i ett CV och varför du vill jobba hos oss till max.friberg@bukowskis.com.

Vi finns i Kajskjul 107, Frihamnen 16A, rakt över Skeppsbron på Hisingssidan.

Vi söker extrapersonal till vårt vaktmästeri i Göteborg

Vi söker nu en person som kan hoppa in vid behov både vardagar och lördagar.

Vi söker dig med god fysik som är stark, service minded, pålitlig, har datorvana och kan arbeta flexibelt både självständigt och i team. Du bör ha ett stort intresse för våra föremålstyper och gärna ha erfarenhet av lager, flytt eller liknande.
B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan där du berättar kort vad du gjort tidigare i ett CV och varför du vill jobba hos oss till max.friberg@bukowskis.com.
Vi finns i Kajskjul 107, Frihamnen 16A, rakt över Skeppsbron på Hisingssidan.

Vi söker lördagspersonal och extrapersonal till vår utlämning och vårt vaktmästeri i Västberga, Stockholm

Vi söker dig som är stark och älskar kundservice!
Vi söker nu en person som kan jobba varje lördag mellan 10.30-15.30 samt en person som kan hoppa in vid behov.
Du får gärna ha erfarenhet av lager eller flytt. Det är ett perfekt extrajobb med härlig teamanda!

Välkommen med din ansökan där du berättar kort vad du gjort tidigare i ett CV och varför du vill jobba hos oss till stefan.puric@bukowskis.com.
Vi sitter på Västberga Allé 3, några minuter från T-Bana Midsommarkransen.