No connection to server

Vacancies at Bukowskis

Fernand Léger, litografi, "Les constructeurs".

Bli en del av Bukowskis marknadsteam. Vi söker en snabb och formsäker grafisk formgivare med ett öga för detaljer.

Grafisk Designer
Som formgivare på Bukowskis arbetar man med att ta fram allt visuellt material som rör verksamheten, från auktionskoncepten med inbjudningar, skyltning, kataloger och annonser till bärpåsar och förpackningar. Formgivaren jobbar nära alla på marknadsavdelningen men även i tätt samarbete med alla Bukowskis kategorispecialister.

Ansvarsområden och uppgifter
- Konceptutveckling och idéer för nya annonskoncept
- Annonsformgivning – både analogt och digitalt
- Katalogformgivning
- Medverka vid fotograferingar
- Utveckling av emballage och paketering
- Kontinuerligt och självständigt komma med input och förslag på förbättring och ändringar oavsett kanal

Krav kvalifikationer
- Eftergymnasial utbildning inom grafisk design.
- Dokumenterad och goda kunskaper i Adobe Creative Suite med fokus på Photoshop, Illustrator och Indesign.
- Flerårig erfarenhet av formgivning för premium varumärken.
- Flytande i engelska i både tal och skrift.

Som person
- Hög nivå på designkvalitet med ett öga för detaljer.
- Innovativ och har erfarenhet av problemlösning.
- Snabb, strukturerad, noggrann med förmågan att hantera flera parallella projekt.
- För att trivas i rollen bör du vara prestigelös med social kompetens och god samarbetsförmåga samt att vara öppen för förändringar och ha ett flexibelt sinne.
- Du bör också klara av att prioritera och under intensiva perioder kunna behålla lugnet och strukturerat arbeta vidare.

Anställningen är planerad att starta i augusti och är en fast anställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är primärt placerad på vårt huvudkontor i Västberga, Stockholm. Ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande, dock senast 20 maj. Skicka CV, portfolio samt personligt brev till irina.nirland@bukowskis.com.

Inför rekryteringsarbetet har vi gjort ett urval av rekryteringskanaler och undanber oss därför samtal eller mejl från säljare och rekryteringsföretag.


Bukowskis Västberga söker värderare

Tjänst som föremålsgeneralist
Bukowskis är Nordens ledande auktionshus och har i 150 år erbjudit kvalitetsauktioner till säljare och köpare över hela världen.

Vi söker nu en värderare till inlämningen på Bukowskis i Stockholm. Du är vårt ansikte utåt och kommer att arbeta med att hjälpa våra kunder i inlämningen, på telefon eller via e-mail. I det dagliga arbetet ska Du bedöma, värdera, katalogisera, skriva konditionsrapporter samt märka upp föremål för försäljning på auktion. Arbetet kräver att Du är generalist, som snabbt kan göra vederhäftiga bedömningar om utropspris och kvalitet inom flertalet föremålskategorier.

Har du en Fil kand. inom Konstvetenskap alt. gått på Föremålsantikvariska programmet eller liknande ser vi detta som en merit. Du har erfarenhet som värderare eller erfarenhet från likvärdig verksamhet i minst 3 år eller mer. Som person är Du strukturerad, kommunikativ, driven och social. Du har helhetssyn och service som ledord. Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav, språkkunskaper utöver detta är meriterande. Du har B-körkort.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst, start enligt överenskommelse. Lördagsarbete samt kvällstid förekommer i denna befattning.
Bukowskis ligger i fina lokaler på Västberga allé 3 i Hägersten. Vi har kollektivavtal med Unionen.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Chef för inlämningen Stockholm,
Marielle Johansson, på 08-308 317. Vi går igenom ansökningarna kontinuerligt, skicka in din ansökan snarast, dock senast den 19 juni.

Varmt välkommen med din ansökan via e-mail till marielle.johansson@bukowskis.com
Märk ämnesraden med ”Värderare Västberga”

Inför rekryteringsarbetet har vi gjort ett urval av rekryteringskanaler och undanber oss därför samtal från säljare och rekryteringsföretag.